Langestraat 36 Mol

  • Type :Huis
  • Woonopp. : 158 m²
  • Grondopp. : 290 m²
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 1
  • Tuin : Z
  • Bebouwing : halfopen
  • Bouwjaar : 1918

Inleiding:

In deze zeer rustige omgeving bevindt zich een gezellige woning dat zeker een bezoekje waard is! Ondanks al deze rust, is men toch vlakbij de gewenste verbindingswegen, bijvoorbeeld de belangrijke N71. De woning heeft 3 slaapkamers, 1 toilet, en 1 badkamer. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich nog een grote bureauruimte, die ook gebruikt kan worden als slaapkamer.

Net naast het gebouw, bevindt er zich een aparte bouwgrond dat niet meer verkaveld dient te worden. De koper ontvangt dus bij akkoord 2 aparte bouwgronden!!!

Troeven van de woning:

Gezellige, zeer rustig gelegen woning met een topligging vlakbij de belangrijkste verbindingswegen! De keuken is helemaal nieuw.

Naast het gebouw een bijkomende bouwgrond van ongeveer 2a50ca

Rondleiding:

Bij aankomst valt het meteen op hoeveel rust er heerst in de straat. Met de wagen zijn we er zeer vlot geraakt vanwege de goede verbinding. Binnenkomen kan via de voordeur, maar we verkiezen de ingang via de tuin. Een zeer gezellige tuin die vooral ook onderhoudsvriendelijk is. Er is een afdak, en een buitenberging. Via de buitenberging is er ook toegang tot een kleine kelder. Via de achterdeur komen we in een ruimte dat gebruikt kan worden als bij-living. Hierlangs bevindt zich een ruimte voor uw wasmachine en droogkast, en ook het toilet. We gaan verder naar de ruime living, en kunnen via daar naar de inkomhal. Hierlangs bevindt zich de bureauruimte, toegang tot de nieuw geplaatste keuken, badkamer, en we nemen de trap naar boven. Eenmaal boven vinden we 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruime.

Vanwege het EPC geldt er een renovatieplicht. Vanwege het label F kan er maximale premie verkregen worden! De woning is wat ouder, en heeft op enkele plaatsen nog enkel glas, alsook is er geen hoogrendementsketel geplaatst. Mits enkele aanpassingen kan deze woning dus een goed EPC verkrijgen.

De woning is volledig ASBESTVRIJ!

Vastgoedinformatie in aanvraag.

Gelieve contact op te nemen voor een bezichtiging.


https://www.zimmo.be/nl/mol-2400/te-koop/huis/KEC9E